FISH belettering bv

FISH is opgericht in 1996. De klant als middelpunt van ons werk; dat was het uitgangspunt toen we begonnen en dat is het nog steeds. FISH staat voor belettering in de ruimst denkbare zin van het woord, in functie van vraag en doel: Waar en waarvoor is het nodig en voor hoe lang?

In samenspraak met u en/of uw reclamebureau vertalen we ontwerp naar communicatieve uitstraling. Effectief en efficiënt in: lichtreclame, gevelreclame, voertuig(auto)belettering, posters, banners, roll-up systemen, (zeil)doek, bouwborden en -doeken, grootformaat full color prints in- en externe bewegwijzering, etalagebelettering, vlaggen, banieren, spandoeken, beach flags, vloerstickers en reclameborden…. & meer… veel meer!

Door uitgebreide specialistische kennis en grote praktijkervaring kunnen we u doelgericht adviseren en verder helpen. Kwaliteit is hierbij hoofdzaak. Binnen uw budgettair kader zoeken we naar het hoogst haalbare, samen met u, in een plezierige sfeer. Ook ons vak blijft natuurlijk mensenwerk. Als het al eens iets anders loopt dan verwacht of gedacht… er is altijd een oplossing. Zo hebben we onze sporen kunnen verdienen. De vaak langjarige samenwerking met veel van onze klanten is hiervoor het beste bewijs.

Locatie

FISH belettering bv | Litserstraat 92 | 5275 BX Den Dungen | 073-5530670